ONLINE OROSZ VIDEÓKURZUS

Szereted az orosz nyelvet, de nagyon nehéznek tűnik? Egyáltalán nem az, ha megfelelő módszerrel tanítják!

Tudtad, hogy az orosz nyelvtanulásnak van egy titka, amivel gyorsabban el tudod sajátítani a nyelvet?

Ez tényleg így van! Már több mint 7 éve foglalkozom online orosz nyelvoktatással, melynek a tanítási folyamatát megváltoztattam. Észre vettem, hogy a tanítványaim mind hasonló problémával küzdenek. 

Elmondásuk szerint az időhiány volt a legfőbb probléma. A tanulást nehezen tudták összehangolni a mindennapi kötelezettségekkel. Több százezer forint ment a kukába az eredménytelen tanfolyamok miatt. Nehézséget okozott a fix órarend, a helyszín. Arról nem is beszélve, hogy oroszt tanulni orosz környezet nélkül igazi gyötrelem. 

A fentiekből látni, hogy a rugalmasság hiánya a legalapvetőbb probléma. 

De lehet azt máshogy is!  Ez most már rajtam és rajtad múlik. Az én részem biztosítani tudom neked. Lássuk, hogy…

Megmutatom a titkot!

Exluzív tanítási módszerem van

Az egyedi orosz oktatási módszerem, egyrészről anyanyelvi tanulási technikára van alapozva, másrészről pedig egyértelmű és átláthatóvá teszi nem csak a nyelvtannak kapcsolatos kérdéseket, de a kommunikáció fejlődését is. Így kevesebb idő alatt hatékonyabb eredményeket tudsz majd elérni.  

Első körben online videó órák keretein belül a nyelvtannal fogunk foglalkozni. Ezeket akár három-négy hónap alatt képes leszel elsajátítani. Amint ezt kipipáltuk megyünk tovább, mert ahogy tartja a mondás, “homokra várat építeni nem lehet”, ezért ezután fogunk beszédfejlesztéssel, szavak, kifejezések tanulásával foglalkozni. 

Ennek visszaigazolására mi lehet jobb bizonyítvány mint a több száz tanítványom, akik azóta már boldog nyelvvizsga tulajdonosok. Sőt, nem egy tanítványom azóta gátlás nélkül kommunikál, ismerkedik anyanyelvű társaimmal. 

Eredményeink, amikre büszke vagyok

0
Teljesített nyelvizsga
+
Év tapasztalat
Megtartott óra

Hasonlítsuk össze

Lent látható egy összehasonlító táblázat. Az információk elemzések és kutatások során voltak kialakítva. Fontos megjegyezni, hogy minden nyelviskola és nyelvtanár más-más tananyaggal és eszközzel dolgozik, ezért az adatok változhatnak.

NÁLAM


 • 1 év alatt garantált a B2 szint
 • 5 db könyv, ami a csomagba tartozik
 • Új, rendszerezett tanítási módszer
 • Anyanyelvi megközelítés
 • Fix, előre belátható, kedvező ár
 • Bárhol, bármikor tudsz tanulni
 • Konzultáció lehetősége (olyan mintha lenne egy magántanárod)
 • Nyelvvizsga felkészítő (kidolgozott szóbeli és írásbeli nyelvvizsga tételek, videó csomag, konzultáció)
 • Hangos könyvek
 • Kalkulátor (kiszámolhatod, hogy mennyi idő kell neked elsajátítani az orosz nyelvet)
 • Orosz filmek
 • Bővülő tananyag, amiért pluszt nem kell fizetni

NYELVISKOLÁBAN MAGÁNTANÁROKNÁL

 • 1 év alatt ígérnek egy A1-B1 szintet
 • A könyveket magadnak kell megvenni
 • Hagyományos tanítási módszer
 • Idegen nyelvű megközelítés
 • Havonta 30.000-48.000 Ft, évi 360.000-576.000 Ft
 • Időpont, helyszín egyeztetés szükséges

Miért online, és miért pont egy videó kurzus?

Szerintem te is ugyanabba a fizikai akadályba ütköztél, hogy a egy nyelvtanfolyam messze van, nem beszélve a folyamatos időpont egyeztetésekről, melyek megnehezítik a gördülékeny nyelvtanulást. Kutatások bizonyítják, hogy sokkal hatékonyabb napi 15-60 percet foglalkozni a tananyaggal, minthogy hetente csak egyszer találkozz a nyelvtanároddal. A videó tanfolyamnak köszönhetően helytől és időtől függetlenül tanulhatsz bárhol és bármikor, nem beszélve arról hogy mennyi időt és pénzt meg tudsz takarítani!

Biztosan tisztában vagy azzal, hogy egy személyes magán nyelvóra több ezer forintba kerül. Évente 360. 000-600.000 forint körül van egy magántanár vagy akár egy nyelvtanfolyam. Számomra az a fontos, hogy fejlődj és nem az, hogy húzzam el a tanulási folyamatot. 

Büszkén jelenthetem ki, hogy tanulóim 100%-a sikeresen, elsőre teljesítette az orosz nyelvvizsgákat. Ez az eredmény nagy részben az általam kidolgozott, Magyarországon egyedülálló anyanyelvi tanítási módszeremnek köszönhető. A módszert a videó tananyag felépítésében alkalmaztam, amit te is megkapsz.

Míg egy személyesen végighallgatott nyelvóra megismételhetetlen, nálam a már egyszer megvásárolt kurzust akárhányszor meg tudod nézni a csomag elérhetősége lejártáig nem beszélve arról, hogy a csomagban lévő tananyag mindig bőlűl. 

Az online oktatás nem azt jelenti, hogy megszakad az interakció az oktató és a hallgató közt. Minden óra után egy kötelező házifeladat vár rátok, mely elvégzése után léphettek a következő szintre. A megoldókulcs segítségével könnyedén le tudod ellenőrizni magad. A nehezebb és kevésbé érthető témák esetében lehetőséget kaptok 1 ingyen órára.

Bármelyik csomagot választod, mindegyik elvezet téged a kívánt célodhoz! Ezt garantálni tudom! A tanfolyamban lévő tananyag végig segíteni fog, mivel még az írásbeli és  a szóbeli nyelvvizsga tételek is kidolgoztam! A különbség abban rejlik, hogy mennyi segítségre van szükséged, illetve meddig szeretnéd, hogy elérhető legyen a tanfolyam. Ha újrakezdő vagy vedd fel velem a kapcsolatot, viszont így is úgy is a nyelvtani alapok nélkül nem tudjuk építeni, fejleszteni tudásod! 

PRÓBÁLD KI

KEZDŐKNEK

Ha kezdő vagy, kattints ide és az első nyelvórát ingyen megkapod, mely elvégzésével már az orosz szavak, mondatok olvasás menni fog.

HALADÓKNAK

Ha már rendelkezel valamilyen tudással, akkor töltsd le az ingyenes szintfelmérő tesztet és nézd meg, hogy milyen területet kéne fejlesztened!

Tekints bele a kurzusba

Ha elvégzed a videó kurzust ...

 1. Kapsz egy biztos alapot, amelyre építkezve nem dől össze a tudás mint egy kártyavár.
 2. 32 óra alatt a legfontosabbalap szabályokat megkapod és a továbbiakban csak beszéd fejlesztésre kell összpontosítanod.
 3. Korlátlan hozzáférést kapsz a tananyagokhoz, amely mindig bővül. 

Mindemellett, a kidolgozott folyamatot szorgalmasan követve akár 8 hónap alatt a kezedben tarthatod a B2 komplex nyelvvizsga bizonyítványodat, 12 hónap alatt pedig a C1-et.  

MINDENKÉPPEN MEGÉRI

Kitűnő ár-érték arány, nézzük miért: hagyományos nyelviskolákban ahhoz, hogy nyelvvizsgára felkészítsenek, legalább egy évig, havonta 30.000-50.000 forintot elkérnek, így végül 360.000-600.000 forintból jössz ki. Általában minimum 2 évig szükséges náluk tanulni, mire eléred a középszintet, így a költségeid 720.000-1.200.000 forint közt lesznek.

Ezzel ellentétben, ha velem tanulsz, fix összegű csomagokból választasz és ahogy a tapasztalatokból látható gyorsabban fogsz fejlődni. Ezzel nem csak időt, de akár sokszázezer forintot megtakaríthatsz, amiből elutazhatsz megnézni Szentpétervárat vagy Moszkvát, vagy vehetsz egy Iphone 13 Pro Max-ot (persze, ha szükséged van rá :D).

Te melyik csomagot választod?

Mindkét csomagban lévő anyagok által eljuthatsz B2/C1 szintre. A két szint közötti különbség csak a szókincsed mennyiségétől függ, amit könnyedén fogsz tudni fejleszteni a “Szavak és kifejezések témakörönként”, a “Orosz-magyar szövegek témakörönként”, a “Hangos könyv” és az “Online orosz filmek” segítségével. 

Az alapokat a 32 videó biztosítja számodra, ezt követően a már elsajátított tudásra bátran építheted a szókincsed. Az egyik a másikra épül, ezért volt fontos, hogy a csomagok tartalmazzanak mind nyelvtani, mind szókincsfejlesztési ismereteket. 

A fizetéssel kapcsolatosan részlet és teljes kifizetés is rendelkezésre áll. Mindkét csomag eljuttad a kívánt célodhoz, a különbség a konzultációkban és a tananyag elérhetőségében van. Van, aki a segítségem nélkül is sikeres nyelvvizsgát teljesít, valaki viszont igényli a konzultációkat. Ez teljes mértékben tőled függ! 

 

MATRJOSKA CSOMAG

1. óra – Az ABC
2. óra – Főnevek neme. Többes szám. Lágyjelre végződő szavak neme.
3. óra – Számnevek
4. óra – Személyes névmások. Birtokos személyes névmások
5. óra – Kérdőszavak. Alapvető kifejezések. Visszakérdezés.
6. óra – Mutató névmás
7. óra – Melléknevek
8. óra – Határozószavak
9. óra – Igék. Főnévi igenév. Folyamatos és befejezett igék. Visszaható igék. Múlt idő
10. óra – Jelen és jövő idő ragozása
11. óra – Igék fajtája
12. óra – Feltételes és felszólító mód
13. óra – Rendhagyó igék
14. óra – Mozgásigék. Mozgásigék használata
15. óra – Rendhagyó mozgásigék
16. óra – Rendhagyó múlt idejű igék
17. óra – Igekötők változása a jelen és a jövő időben
18. óra – A főnevek esetei. Kérdőszavak. Főnévragozás.
19. óra – A főnevek ragozása. Többes szám
20. óra – Birtokos eset, részes eset használata
21. óra – Tárgyeset, eszközhatározói és elöljárós eset használata
22. óra – Elöljáró szavak használata
23. óra – Helyhatározók
24. óra – Melléknév- és határozószó fokozása
25. óra – Melléknévragozás (egyes szám)
26. óra – Melléknévragozás (többes szám)
27. óra – Névmások ragozása és használata
28. óra – Tőszámnevek ragozása és használata
29. óra – Sorszámnevek ragozása és használata
30. óra – Idő
31. óra – Kötőszavak
32. óra – Melléknévi igenevek használata

5 tankönyv

Bónuszok

272.000 Ft
(ha KÉT évre- 544.000 Ft)

helyett

egy összegben csak: 169.000 Ft

Részletben:
32.900 Ft hat hónapig

Egy nyelviskolánál/magántanárnál legkevesebb évi 360.000-600.000 forintba kerül a nyelvtanulás. A "Matrjoska" csomaggal különleges módszerrel gyorsabban és könnyebben érheted el a célod, a pénzed akár 70%-át megtakarítva! A döntés rajtad áll!

SZAMOVÁR CSOMAG

1. óra – Az ABC
2. óra – Főnevek neme. Többes szám. Lágyjelre végződő szavak neme.
3. óra – Számnevek
4. óra – Személyes névmások. Birtokos személyes névmások
5. óra – Kérdőszavak. Alapvető kifejezések. Visszakérdezés.
6. óra – Mutató névmás
7. óra – Melléknevek
8. óra – Határozószavak
9. óra – Igék. Főnévi igenév. Folyamatos és befejezett igék. Visszaható igék. Múlt idő
10. óra – Jelen és jövő idő ragozása
11. óra – Igék fajtája
12. óra – Feltételes és felszólító mód
13. óra – Rendhagyó igék
14. óra – Mozgásigék. Mozgásigék használata
15. óra – Rendhagyó mozgásigék
16. óra – Rendhagyó múlt idejű igék
17. óra – Igekötők változása a jelen és a jövő időben
18. óra – A főnevek esetei. Kérdőszavak. Főnévragozás.
19. óra – A főnevek ragozása. Többes szám
20. óra – Birtokos eset, részes eset használata
21. óra – Tárgyeset, eszközhatározói és elöljárós eset használata
22. óra – Elöljáró szavak használata
23. óra – Helyhatározók
24. óra – Melléknév- és határozószó fokozása
25. óra – Melléknévragozás (egyes szám)
26. óra – Melléknévragozás (többes szám)
27. óra – Névmások ragozása és használata
28. óra – Tőszámnevek ragozása és használata
29. óra – Sorszámnevek ragozása és használata
30. óra – Idő
31. óra – Kötőszavak
32. óra – Melléknévi igenevek használata

5 tankönyv

Bónuszok

272.000 Ft (ha csak TÍZ évre nézzük- 2.720.000 Ft)

helyett

egy összegben csak: 249.000 Ft

Részletben:
32.900 Ft tíz hónapig

Ha a "Szamovár" csomagot választod, akkor korlátlan hozzáférést és segítséget, illetve plusz tananyagot kapsz. Például, ha 10 éven keresztül szeretnél tanulni egy hagyományos tanuló központnál általános esetben több milliós kiadásról lenne szó, míg nálam ez meg sem közelíti ezt az összeget.

Nem szükséges rám hallgatni, inkább nézd meg a tanítványaim visszajelzéseit.

Á. Szilvia

Menedzser

Magam sem gondoltam, hogy így tudok majd nyelvvizsgán teljesíteni, ami egyértelműen a módszernek köszönhető! Nagyon hálás vagyok érte! Nagyon jól össze van állítva a tanmenet. Tényleg követhető! A B2 szakmai nyelvvizsgám átlagon felüli lett! 8 hónap alatt! Köszönöm!

K. Eszter

59 évesen kezdtem el újra tanulni az orosz nyelvet, és nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a tanfolyamra! Egy kicsit féltem, hogy fog menni a tanulás, de imádom Alexandra óráit és a leckéket. Számomra tökéletesen érthetőek a magyarázatok, Alexandra nagyon kedves és profi! Eredetileg úgy terveztem, hogy hetente 3-4 alkalommal tanulok 1-1 órát, de végül, ha tehetem, minden egyes nap, akár 2-3 órát is foglalkozok az anyaggal, mert alig várom a következő videót és leckét! 🙂 Még egy fontos dolog! Mivel sokat utazunk, ezért számomra ez az online tanulási módszer tökéletesen megfelel! Köszönöm Alexandra!

G. Alexandra

HR specialista

Nagyon élvezem a videótanfolyamot! Rettenetesen kényelmes és a legjobb, hogy a videóknak és a hangos könyveknek  köszönhetően ki tudtam alakítani azt az anyanyelvi környezetet, ami szükséges egy nyelv elsajátításához! Köszönök mindent! 

Fanni

Nagyon szeretem a vidókat, egyszerûek és érthetõek. Tetszik, hogy mindig van példamondat az egyes nyelvtani szabályok után, ami nagyban könnyíti a megértést. Már nem az elsõ orosztanárom Alexandra, de úgy érzem eddig ez a módszer a legjobb amit próbáltam a nyelv elsajátítására. Köszönöm Neked !

H. Sz. Alexandra

Nagyon hálás vagyok mindenért! A tanfolyam egyszerűen tökéletes! Tényleg annyira egyszerű így tanulni a nyelvet. Ez a módszer tökéletes! Hálásan köszönöm! Természetesen a nyelvvizsga sikerült! Ez is neked köszönhető!

P. Gábor

Cégtulajdonos

Nagyon sokat fejlődtem a videók segítségével! Bátran meg merek szólalni a munkahelyemen oroszul! Nálam ez nagyon nagy siker! Köszönöm, hogy végig támogattál és ha nem értettem valamit, akkor is mindig segítettél. A videótananyagokat és a hangos könyveket minden nap használom!

B. Péter

Gyárigazgató

Neked köszönhetek mindent! 2 gyermek mellett sikerült lettem a felsőfokú nyelvvizsgát. Csak 1 évig készültem rá, a 0-ról kezdtem és sikerült! Köszönöm a segítséget és azt, hogy ennyire megkönnyítetted a módszereddel a tanulási folyamatot! 

K. Kartal

Szandi saját fejlesztésű módszere nagyon hatékony. Rendkívül rövid idő alatt segített felkészülni a középfokú nyelvvizsgára, amit elsőre letettem sikeresen. Most a felsőfokra készülök és biztos vagyok benne, hogy az Ő technikáival sikerülni fog. Nagy energia és motiváció van benne, amit minden egyes beszélgetés során átad. Nem engedi el az ember kezét, bármikor kerestem, egyből jelentkezett. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne oroszul megtanulni. Ezt a döntést nem lehet megbánni. 

F. Bernadett

Adminisztrátor

Minden pénzt megér! Komolyan mondom! Érthető, átlátható, megvan a rendszer és persze az ígért eredményt is el lehet érni. Csak annak nem sikerül, aki nem is akarja igazán, mivel ez a módszer egy felfedezés. Köszönöm neked, Szandikám!

Cs. Laura

Nagyon szeretem a kurzusban azt, hogy változatos, alternatív módon tudom megtanulni a tanyagot a saját tempóban.

T. Marcel

Tanuló

A feléig jutottam el, de nagyon élvezem. A videókban érthetően magyarázod a nyelvtant, így nem okoz nehézséget. Bebizonyítottad, hogy egy nyelvet élvezettel lehet tanulni. Mindemellett köszönöm a kedvességed és a segítőkészséged!

G. Nikolett

Alexa nagyon inspiráló, ahogy õ tanult meg magyarul, ezzel a módszerrel, sok motivációt ad nekem! Még nagyon az elején járok és elég nehéznek bizonyul az eddigiekben, de hiszem, hogy a belefektetett energia meghozza a gyümölcsét!

Válaszolunk a kérdéseidre!

Add meg az elérhetőséged és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

  Gyakran ismételt kérdések

  ELSŐ ÓRA linken találhatod az első próbaórát. Ott bele tudsz tekinteni a könyvekbe is. Mindemellett telefonos tájékoztatást is adunk! 

  Akkor, amikor időd és energiád engedi (éjjel vagy akár hajnali 5 órakor) nézheted a tananyagot. És így, nem szükséges időpontot egyeztetni, dugóban utazni egy bizonyos helyszínre és fáradtan tanulni.

  hagyományos nyelviskolákban ahhoz, hogy nyelvvizsgára felkészítsenek, legalább egy évig, havonta 30.000-50.000 forintot elkérnek, így végül 360.000-600.000 forintból jössz ki. Ha viszont velem tanulsz a felét sem szükséges kifizetned.

  A könyv tartalmát itt tudjátok megtekinteni. Táblázatok segítségével van kialakítva a tananyag, a könyebb megértés érdekében. Mindemellett, az átláthatóság érdekében nagyobb témakörök alapján vannak kialakítva. Bővebben a könyvekről

  Véleményem és tapasztalatom alapján fontos, hogy legyen valaki, aki elmagyarázza, hogy mi miért van az adott táblázatban. Magyarázó szöveg nem található a könyvben. A tanfolyam szükséges hozzá!

   A hangoskönyv segítségével, ami a “Szavak és kifejezések témakörök” alapján van elkészítve tudod fejleszteni, illetve magasabb szintre emelni a szókincsed. 

  A nyelvtan magyarul és érthető nyelven van elmagyarázva, ez azt jelenti hogy nagyon könnyű nyelvezetet használok, hogy mindenkinek érhető és átlátható legyen a tananyag. A nyelvtan B2, C1 szinteknek felel meg. 

  A nyelvvizsga eredménye nagyrészt a szókincsedtől függ. Nyelvtanilag mind közép, mind felsőfokú nyelvvizsgára fel tud készíteni a videótanfolyam, viszont ezután csak a szavak mennyisége fogja meghatározni azt, hogy milyen eredményed lesz a nyelvvizsgán.

  A csomagtól függ. Tekints meg őket itt. 

  A beszédfejlesztést kifejezetten csak anyanyelvű tanárnővel történik és a tanfolyam közbe lehet igénybe venni azt. 

  A tanfolyam során felmerülhetnek kérdések, amelyekre nagyon szívesen válaszolok egy előre megbeszélt konzultáció keretein belül vagy a zárt tekegramm csoportba. A konzultáció lehetősége bele tartozik a tanfolyam árába, ezért nem szükséges külön kifizetni azt.

  Copyright © 2021 – alexanyelviskola.hu – Minden jog fenntartva!