beszédfejlesztő tanfolyam

Beszédfejlesztési tanfolyam kizárólag azoknak a tanítványaimnak, akikkel korábban már ...

Tudom mi a legnagyobb kihívás

Nagyon sok és különböző akadályok vannak, viszont a szótanulás és a megszólalás mindenki számára a legnagyobb kihívás. Úgy értem, hogy te is így vagy vele. 

Pontosan ezért döntöttem úgy, hogy csinálok egy megvalósító tanfolyamot, ahol a fókusz kimondottan a beszédfejlesztésen és a szótanuláson lesz.

Tisztában vagyok azzal, hogy sokatokban nagyon sok kérdés merül fel, ezért alakítottam ki ezt az oldalt. A leggyakrabban feltett kérdéseket összegyűjtöttem és természetesen megválaszoltam lejjebb.

Mégis mit fogsz kapni ezalatt a 10 hét alatt

  • aktív kommunikációt
  • bővülni fogsz közel 2000-3000 szóval, ami elegendő, hogy megérteted magad
  • rajtad kívül 6 fő fog még támogatni
  • új szótanulási technikákkal fogsz bővülni, amit nemrég fejlesztettem ki (1 óra alatt 50 szó meg fog maradni)
  • alap 5 témakört ki fogunk dolgozni, amivel boldogulni tudsz a jövőben (bemutatkozás, utazás, pihenés, barátok/csalás, ismerkedés)
  • 10 héten keresztül a szótanulásra és a beszédfejlesztésre fogunk koncentrálni
  • bátran meg fogsz szólalni
  • vissza tudod nézni az órákat 3 hónapon keresztül

A szavam betartom. Drasztikusan megváltozik a beszédkészséged. Meg fogod tudni értetni magad és természetesen azokat a nyelvtani dolgokat is megérted, ami számodra nehézséget okoztak.

KÉRDÉSEID 😉 Kérlek mindegyiket olvasd el!

A tanfolyam online formátumban 10 hétig tart. 90 perces órákra lehet számítani, ami egyszer egy héten lesz megtartva. 18:00 kor. A napot a csoport válassza ki. Igyekszem alkalmazkodni.

Akkor, amikor időd és energiád engedi (éjjel vagy akár hajnali 5 órakor) nézheted a tananyagot. És így, nem szükséges időpontot egyeztetni, dugóban utazni egy bizonyos helyszínre és fáradtan tanulni.

hagyományos nyelviskolákban ahhoz, hogy nyelvvizsgára felkészítsenek, legalább egy évig, havonta 30.000-50.000 forintot elkérnek, így végül 360.000-600.000 forintból jössz ki. Ha viszont velem tanulsz a felét sem szükséges kifizetned.

A könyv tartalmát itt tudjátok megtekinteni. Táblázatok segítségével van kialakítva a tananyag, a könyebb megértés érdekében. Mindemellett, az átláthatóság érdekében nagyobb témakörök alapján vannak kialakítva. Bővebben a könyvekről

Véleményem és tapasztalatom alapján fontos, hogy legyen valaki, aki elmagyarázza, hogy mi miért van az adott táblázatban. Magyarázó szöveg nem található a könyvben. A tanfolyam szükséges hozzá!

 A hangoskönyv segítségével, ami a “Szavak és kifejezések témakörök” alapján van elkészítve tudod fejleszteni, illetve magasabb szintre emelni a szókincsed. 

A nyelvtan magyarul és érthető nyelven van elmagyarázva, ez azt jelenti hogy nagyon könnyű nyelvezetet használok, hogy mindenkinek érhető és átlátható legyen a tananyag. A nyelvtan B2, C1 szinteknek felel meg. 

A nyelvvizsga eredménye nagyrészt a szókincsedtől függ. Nyelvtanilag mind közép, mind felsőfokú nyelvvizsgára fel tud készíteni a videótanfolyam, viszont ezután csak a szavak mennyisége fogja meghatározni azt, hogy milyen eredményed lesz a nyelvvizsgán.

A csomagtól függ. Tekints meg őket itt. 

A beszédfejlesztést kifejezetten csak anyanyelvű tanárnővel történik és a tanfolyam közbe lehet igénybe venni azt. 

A tanfolyam során felmerülhetnek kérdések, amelyekre nagyon szívesen válaszolok egy előre megbeszélt konzultáció keretein belül vagy a zárt tekegramm csoportba. A konzultáció lehetősége bele tartozik a tanfolyam árába, ezért nem szükséges külön kifizetni azt.

Kezd el és láss eredményt! Egy nap... veszélyes szó. Igazából azt jelenti: soha.

Add meg az elérhetőséged és hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.

    Copyright © 2021 – alexanyelviskola.hu – Minden jog fenntartva!