ANGOL VIDEÓ KURZUS

Azoknak készült, aki komolyan gondolja a nyelvtanulást és meg akar tanulni angolul rövid időn belül. Egy új, több száz tanítványnak bevált és hatékony módszerrel dolgozunk ... Mindegy, hogy kezdő vagy újrakezdő vagy garantáljuk, hogy a módszerünk segítségével rendszerezzük a tudásod és megtanulod az angol nyelvet!

A módszer titka!
Fontos!

Először a nyelvtani alapokra fogunk fókuszálni, ami szófajokra van osztva. Például, ha a főnevekkel foglalkozunk, akkor szó szerint csak arról van szó. Egy szófajra fókuszálva,  anyanyelvi szemszögből, táblázatok segítségével lesz elmagyarázva az adott téma. Ez azért fontos, hogy ne legyen keveredés a fejedben, és végre tisztázzuk azokat a nyelvtani alapokat, amelyek szükségesek a beszédhez is!

A legfontosabb rendszerezni a tudást szófajonként, ezt követően (vagy akár közben is) a szókincsfejlesztésre fogunk fókuszálni, aminek megvan a sajátos módszere. A magolás nem az egyetlen szótanulási lehetőség! A többiről a tanfolyam során fogunk beszélni. Mindenben segítünk, egyáltalán nem kell aggódnod.

Mindemellett a módszer sikerességét a rendszeresség garantálja! Nagyon fontos, hogy legalább napi 15-60 percet szánj az angol nyelv tanulására. Nem fogom elhinni, ha azt mondod, hogy nincs napi 15 perced. Tudom, hogy van 😉  
Pontosan emiatt nem a személyes heti 1 órás tanfolyamról van szó, ami 1 óra alatt vége van és hanem folyamatos, nem leterhelő tanulásról, ami 10x gyorsabban és kényelmesebben eljuttad a célodhoz. Ezt a módszert már több mint 650 tanítvány használja. Ők már megbizonyosodtak arról, hogy néhány hónap alatt, több százezer forintot megtakarítva teljes mértékben elérhető a közép/felső szint!

Röviden a nyelvtanulási módszerről:

Ajándék óra!

.

Amit garantálunk, ha elvégzed a kurzust...

 1. Végre egy olyan tananyag lesz a kezedben, ami érthető és amire könnyedén tudsz majd építkezni. Rendet rakunk a fejedben.
 2. A módszer segítségével 4x gyorsabban fogod elérni a célod. Honnan tudjuk? Az összes többi tanítványunk napi szinten ezt bizonyítsa.
 3. A szótanulás és a beszédfejlesztés is a nyelvtani alapok elsajátítása után gördülékenyen fog történni. 

Mindemellett, a kidolgozott folyamatot szorgalmasan követve akár 8 hónap alatt a kezedben tarthatod a B2 komplex nyelvvizsga bizonyítványodat, 12 hónap alatt pedig a C1-et.  

Tekints bele a kurzusba

Miért online, és miért pont egy videókurzus?

Kellemetlen az állandó időpont egyeztetés, az egymáshoz igazodás? Mindig közbejön valami? Az ingázással töltött értékes idő? Nem tudsz a saját tempódban haladni? Kutatások bizonyítják, hogy sokkal hatékonyabb napi 15-60 percet foglalkozni a tananyaggal, minthogy hetente csak egyszer találkozz a nyelvtanároddal. A videó tanfolyamnak köszönhetően helytől és időtől függetlenül tanulhatsz bárhol és bármikor, nem beszélve arról hogy mennyi időt és pénzt meg tudsz takarítani!

Biztosan tisztában vagy azzal, hogy egy személyes magán nyelvóra több ezer forintba kerül. Évente 360. 000-600.000 forint körül van egy magántanár vagy akár egy nyelvtanfolyam. Számomra az a fontos, hogy fejlődj és nem az, hogy húzzam el a tanulási folyamatot. 

Büszkén jelenthetem ki, hogy tanulóim 100%-a sikeresen, elsőre teljesítette az orosz nyelvvizsgákat. Ez az eredmény nagy részben az általam kidolgozott, Magyarországon egyedülálló anyanyelvi tanítási módszeremnek köszönhető. A módszert ebben a videó tananyag felépítésében is alkalmaztam, amit te is megkapsz.

Míg egy személyesen végighallgatott nyelvóra megismételhetetlen, nálam a már egyszer megvásárolt kurzust akárhányszor meg tudod nézni a csomag elérhetősége lejártáig nem beszélve arról, hogy a csomagban lévő tananyag mindig bőlűl. 

Az online oktatás nem azt jelenti, hogy megszakad az interakció az oktató és a hallgató közt. Minden óra után egy kötelező házifeladat vár rátok, mely elvégzése után léphettek a következő szintre. A megoldókulcs segítségével könnyedén le tudod ellenőrizni magad. A nehezebb és kevésbé érthető témák esetében lehetőséget kaptok 1 ingyen órára.

Bármelyik csomagot választod, mindegyik elvezet téged a kívánt célodhoz! Ezt garantálni tudom! A tanfolyamban lévő tananyag végig segíteni fog, mivel még az írásbeli és  a szóbeli nyelvvizsga tételek is kidolgoztam! A különbség abban rejlik, hogy mennyi segítségre van szükséged, illetve meddig szeretnéd, hogy elérhető legyen a tanfolyam. Ha újrakezdő vagy vedd fel velem a kapcsolatot, viszont így is úgy is a nyelvtani alapok nélkül nem tudjuk építeni, fejleszteni tudásod! 

Mindenképp megéri

Kitűnő ár-érték arány, nézzük miért: hagyományos nyelviskolákban ahhoz, hogy nyelvvizsgára felkészítsenek, legalább egy évig, havonta 30.000-50.000 forintot elkérnek, így végül 360.000-600.000 forintból jössz ki. Általában minimum 2 évig szükséges velük tanulni, mire eléred a középszintet, így a költségeid 720.000-1.200.000 forint közt lesznek. 

Ezzel ellentétben, ha velünk tanulsz, fix összegű csomagokból választasz és ahogy a tapasztalatokból látható, gyorsabban fogsz fejlődni. Ezzel nem csak időt, de akár sokszázezer forintot megtakaríthatsz, amiből elutazhatsz megnézni Londont, vagy vehetsz egy Iphone 13 Pro Max-ot (persze, ha szükséged van rá :D).

Még mielőtt belevágnánk, szeretnénk megkérni, hogy nézz körül, nézd meg a lehetőségeket, módszereket és ha úgy érzed, hogy velünk szeretnél tartani, akkor sok-sok szeretettel várunk!  Ennek ellenére, ne hagyd ki az ajándék próbaórát!

Eredmények amelyekre büszkék vagyunk!

Elégedett tanítvány
100%
Teljesített nyelvvizsga
98%
GARANCIA
100%

Nem szükséges rám hallgatni, inkább nézd meg a tanítványaim visszajelzéseit.

P. Mariann

Magam sem gondoltam, hogy így tudok majd nyelvvizsgán teljesíteni, ami egyértelműen a módszernek köszönhető! Nagyon hálás vagyok érte! Nagyon jól össze van állítva a tanmenet. Tényleg követhető! A B2 szakmai nyelvvizsgám átlagon felüli lett! 8 hónap alatt! Köszönöm!

T. Anabell

Mindvégig egy olyan nyelviskolát kerestem, ahol nem ez a régi berögzült tanítás megy. Nem tudom, lehet csak én vagyok ilyen szerencsétlen, de 12 évnyi tanulás után sehol sem volt az angol nyelvtudásom. Gondoltam adok Alexának és a módszerének egy esélyt…nem fogjátok elhinni, de egy év alatt tényleg elértem a középszintet. Aki szkeptikus, annak duplán ajánlom ezt a módszert és a tanfolyamot!

P. Dániel

Szerintem egyértelmű, hogy mit fogok írni. Csodás és köszönöm nektek! Azóta csak angolul nézek filmeket és mindent megértek! Nem beszélve arról, hogy a rendszerezett nyelvtannak köszönhetően minden átlátható és könnyen tanulható!

P. Lőrinc

Mindenkinek ajánlom. Nagyon jól van felépítve és tényleg mindent rövid idő alatt el tudtok sajátítani! 

P. Anna

Köszönöm a sok támogatást és a kedvességet! Olyan türelmesek vagytok és olyan szépen végig fogtátok a kezem! A tanfolyam magáért beszél, egyszerűen profi!

H. Melinda

Nagyon hálás vagyok a tanfolyamért! Le a kalappal! Külföldön tökéletesen elboldogulok a nyelvtudásommal, amit nektek köszönhetek!

Maradt kérdésed?

  Gyakran ismételt kérdések

  ELSŐ ÓRA linken találhatod az első próbaórát. (A tanfolyam fejlesztés alatt van, így később lesz elérhető a link! Türelmeteket köszönjük!) Ott bele tudsz tekinteni a könyvekbe is. Mindemellett telefonos tájékoztatást is adunk! 

  Akkor, amikor időd és energiád engedi (éjjel vagy akár hajnali 5 órakor) nézheted a tananyagot. És így, nem szükséges időpontot egyeztetni, dugóban utazni egy bizonyos helyszínre és fáradtan tanulni.

  hagyományos nyelviskolákban ahhoz, hogy nyelvvizsgára felkészítsenek, legalább egy évig, havonta 30.000-50.000 forintot elkérnek, így végül 360.000-600.000 forintból jössz ki. Ha viszont velem tanulsz a felét sem szükséges kifizetned.

  A könyv tartalmát itt tudjátok megtekinteni. Táblázatok segítségével van kialakítva a tananyag, a könyebb megértés érdekében. Mindemellett, az átláthatóság érdekében nagyobb témakörök alapján vannak kialakítva. Bővebben a könyvekről

  Véleményem és tapasztalatom alapján fontos, hogy legyen valaki, aki elmagyarázza, hogy mi miért van az adott táblázatban. Magyarázó szöveg nem található a könyvben. A tanfolyam szükséges hozzá!

   A hangoskönyv segítségével, ami a “Szavak és kifejezések témakörök” alapján van elkészítve tudod fejleszteni, illetve magasabb szintre emelni a szókincsed. 

  A nyelvtan magyarul és érthető nyelven van elmagyarázva, ez azt jelenti hogy nagyon könnyű nyelvezetet használok, hogy mindenkinek érhető és átlátható legyen a tananyag. A nyelvtan B2, C1 szinteknek felel meg. 

  A nyelvvizsga eredménye nagyrészt a szókincsedtől függ. Nyelvtanilag mind közép, mind felsőfokú nyelvvizsgára fel tud készíteni a videótanfolyam, viszont ezután csak a szavak mennyisége fogja meghatározni azt, hogy milyen eredményed lesz a nyelvvizsgán.

  A csomagtól függ. Tekints meg őket itt. 

  A beszédfejlesztést kifejezetten csak anyanyelvű tanárnővel történik és a tanfolyam közbe lehet igénybe venni azt. 

  A tanfolyam során felmerülhetnek kérdések, amelyekre nagyon szívesen válaszolok egy előre megbeszélt konzultáció keretein belül vagy a zárt tekegramm csoportba. A konzultáció lehetősége bele tartozik a tanfolyam árába, ezért nem szükséges külön kifizetni azt.

  Copyright © 2020-2022 – alexanyelviskola.hu – Minden jog fenntartva!